Tuesday, February 16, 2010

24. jaanuar 2010, pühapäev Helsingi-Istambul


Kell on 15 läbi ja meie Istambuli lennu väljumine Turkish Airlines'iga on hilinenud üle tunni aja. Lennukit kallatakse parajasti üle oranzi ja rohelist värvi vedelikuga. Oleme juba vähemast pool tundi peatuvas lennukis istunud. Taamal on näha triibukest päikeseloojangut.

Ennist hakkasime V'ga regilaulu laulma oma reisist. Õppisime ära, et Kerala pealinn on Tiiru-vana-tapu-ramm.

V'i täditütar oli üliarmas ja vastutulelik. Ootas meid õigeaegselt sadamas ja oli südamest rõõmus meid nähes. Suur aitäh talle abi eest!

Viking Line'iga 2h30min siia sõites veetsime aega hingamispraktikaga tegeledes.

Ilus oli sõita üle Läänemere. Väga külm oli hommikul Tallinnas ja meri auras nagu jääsupp. Päike tõusis ning ühel hetkel avanes meile aknast kaunis vaade tõusva päikese oranži valgusesambaga. Tegin sel hetkel palve, et kogu selle karge ilu loojale, et meid hoitaks, toetataks ja juhendataks terve selle rännaku vältel.

***
Meie päevake lõppeb täna hoopistükkis Türgis, Istambuli 5* hotellis Courtyard Marriott. Meie lend Mumbaisse läheb homme kell 18.35, mis tähendab, et me ei jõua oma Mumbai-Trivandrumi lennule.

Meiega Saksamaalt ühinev sõber M oli väga murelik öösel meile helistades. Siiski õnnestus tal väga kenasti meie India siselend edasi lükata ning teavitada meie kodumajutust, et esimesel öösel on saabumas vaid 1 lubatud 3st naisest.

Meie olemine V'ga on olnud väga mõnus. Laulame regilaule, naerame, unistame ja oleme eelseisva puhkuse ja Universumi kingituste eest väga tänulikud. Saame siin hotellis end kenasti välja puhata puhkusele eelnenud tööpingetest.

Muidugi siin Instambulis on siiski üpris jahe - 0 kraadi ja lumekirmegi maas.

No comments:

Post a Comment